Akciové Investice do evropských pojišťoven

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na strategii výběru nejvhodnější akcie evropské pojišťovny do portfolia fondu kvalifikovaných investorů. Popisuje, jakým způsobem lze k tomuto výběru přistupovat, srovnává jednotlivé pojišťovny i samotné portfolio. Práce je zakončena návrhem na koupi nejvhodnějších akcií a doporučením za jakou cenu tyto akcie koupit.
The bachelor thesis focuses on the strategy of selecting the most suitable shares of European insurance companies in the portfolio of hedge funds. Describes how this approach can be used to compare individual insurers and the portfolio itself. The work ends with a proposal to buy the most suitable shares and a recommendation for what price to buy these shares.
Description
Citation
HOLÁNEK, D. Akciové Investice do evropských pojišťoven [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Rozmahel, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-14
Defence
připomínka prof. Rejnuš: Jazyková úroveň práce není odborná. doc. Rozmahel: Kterému investorovi byste doporučil Vaše portfolio? - odpovězeno v plném rozsahu připomínka doc. Rozmahel: Odvoláváte se v práci na přílohu č. 1, která v práci není uvedena. Ing. Juřica: Některé zdroje, které uvádíte v seznamu literatury, jsem nenalezl v samotné práci. Kde jste je v práci použil? - neodpovězeno připomínka doc. Rozmahel: Překlad Vaše anglického abstraktu je velmi špatný.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO