Podnikatelský záměr na vybudování obchodní společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem (předmětem) předkládané bakalářské práce je návrh reálného podnikatelského záměru na založení obchodní společnosti ve městě Jihlava. Jedná se o společnost, jež bude nakupovat své produkty ze zahraničí a dále je distribuovat na trhu České republiky. První část práce se zaměřuje na teoretické poznatky, další na vypracování analýz a průzkumu vnějšího a vnitřního prostředí. Hlavním cílem práce je posoudit, zda je podnikatelský záměr reálný.
The aim (subject) of this bachelor thesis is propose a real business plan for the establishment of a business company in Jihlava. It is a company that will buy its products from abroad and distributet hem on the Czech market. The first part of the thesis focuses on the theoretical knowledge another for analyzes and research of the external and internal environment. The main objektive of the thesis is to assess whether the business plan is real.
Description
Citation
ČERMÁK, A. Podnikatelský záměr na vybudování obchodní společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) Ing. Marek Mihalisko, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-14
Defence
otázka vedoucího: zodpovězeno otázky oponenta: zodpovězeno doc. Meluzín: Proč navrhujete společnosti nákup automobilu do majetku a ne např. operativní leasing? zodpovězeno Ing. Mihalisko: Počítáte s rizikem brexit? zodpovězeno Ing. Luňáček: Prodáváte spojky nebo i potrubí? Nevnímáte jako hrozbu to, že si zákazník koupí jinde potrubí a rovnou tedy i spojky? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO