Podnikatelský záměr na otevření prodejny s elektroinstalačním materiálem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu pro prodejnu s elektroinstalačním materiálem. Nejprve se zaměří na základní pojmy podnikání. Dále se bude zabývat podnikatelským a finančním plánem, analýzou trhu i analýzou podniku. Součástí práce je kvantitativní výzkum formou dotazníku. Cílem práce je sestavení plá-nu, díky kterému bude možné založit prosperující podnik.
The bachelor thesis deals with the elaboration of a business plan for a shop with electri-cal installation material. First, it focuses on the basic concepts of business. It will also deal with the business and financial plan, market analysis and business analysis. Part of the thesis is quantitative research in the form of a questionnaire. The aim of the thesis is to draw up a plan that will enable to establish a prosperous enterprise.
Description
Citation
ONDŘÍŠEK, L. Podnikatelský záměr na otevření prodejny s elektroinstalačním materiálem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-15
Defence
otázka vedoucího práce - odpovězeno v plném rozsahu otázka oponenta práce - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Videcká: V práci máte uvedenu lokalitu podnikání na ulici Purkyňova. Proč jste zvolil právě tuto lokalitu? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Videcká: V práci uvádíte, že prvnotní snahou bude snižování nákladů, ale máte dost rozvětvenou organizační struktur. Můžete mi to vysvětlit? - odpovězeno částečně doc. Doskočil: Proč jste v práci nezohlednil časový harmonogram a analýzu rizik? - odpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO