Podnikatelský záměr - založení obchodu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá vypracováním reálného podnikatelského plánu pro založení obchodu se sportovním zbožím ve Velkém Meziříčí. V teoretické části práce jsou shrnuty poznatky, týkající se témat podnikatelského plánu a podnikání samotného. V analytické části práce je provedena komplexní analýza současného stavu, na jejímž základě jsou vypracovány vlastní návrhy řešení. V závěru práce je pak provedeno celkové zhodnocení proveditelnosti záměru.
The bachelor thesis deals with the elaboration of a real business plan for the establishment of a sporting goods store in Velké Meziříčí. The theoretical part of the thesis summarizes the knowledge, about the business plan and business itself. In the analytical part of the thesis, a comprehensive analysis of the current situation is carried out, on the basis of which our own solutions are developed. At the end of the thesis, overall evaluations of the feasibility of the project are made.
Description
Citation
KŘÍPAL, V. Podnikatelský záměr - založení obchodu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (místopředseda) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Martin Mucha, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2018-06-15
Defence
otázky oponenta: zodpovězeno doc. Beneš: Jaké je riziko konkurence? Existuje konkurence v okolí cca 20 km? zodpovězeno Ing. Luňáček: Jaké jsou transakční náklady pro zákazníka, když si pro výrobky jede do Brna? Čím se chcete diferencovat, aby si zákazník koupil výrobky právě od vás? zodpovězeno Ing. Mucha: V práci uvádíte, že výše základního kapitálu je přes dva miliony a navrhujete cizí zdroje v určité výši. Čím jste své rozhodnutí podložil? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO