Návrh vnitřního předpisu pro hodnocení a odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá odměňováním zaměstnanců a návrhem vnitřního předpisu pro hodnocení a odměňování ve společnosti ABC s.r.o. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy, které se týkají odměňování a hodnocení zaměstnanců. Analytická část se zabývá interní a externí analýzou. Poslední část se zabývá návrhem vnitřního předpisu pro hodnocení a odměňování zaměstnanců ve společnosti.
The bachelor thesis deals with employee’s remuneration and proposal of internal regulation for evaluation and remuneration in the company ABC s.r.o. The theoretical part explained basic terms which involve employee’s remuneration and evaluation. The analytical part deals with internal and external analysis. The last part deals with proposal of internal regulation for employee’s evaluation and remuneration in company.
Description
Citation
ŽÁKOVÁ, V. Návrh vnitřního předpisu pro hodnocení a odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-15
Defence
Ing. Videcká: Ve Vašem návrhu uvádíte, že by společnost mohla zaměstnat studenty středních a vysokých škol. Proč jsou ve Vašem návrhu uvedeni i studenti středních škol? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Videcká: Které pozice by měly být obsazeny studenty z vysokých škol? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Bočková: V práci jste vyčíslila, že celkové náklady na stipendia by měly být 75 000 Kč ročně, tato stipendia by měla být vyplácena 5 studentům. Jak si představujete zapojení studentů středních škol, když po většinu roku, probíhá školní rok? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Bočkové: Jaké jsou finanční přínosy Vašich návrhů pro společnost? - odpovězeno částečně Ing. Bočková: Propočítala jste v práci, jakou bude mít student hodinovou mzdu, pokud by dostával stipendium 5 000 Kč měsíčně? - odpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO