Návrh a analýza horních a dolních propustí druhého řádu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Předkládaná práce se zabývá problémy návrhu elektrických filtrů druhého řádu. Mělo by sloužit, jako pomůcka při navrhování horních a dolních propustí aktivních filtrů dle jednoduché metodiky.
This work deals with issues of realization of electrical second order filters. The work is dedicated to be a tutorial in design and realization of second order high and low-pass active filters.
Description
Citation
SOÓS, T. Návrh a analýza horních a dolních propustí druhého řádu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Radimír Vrba, CSc. (předseda) prof. Ing. Miroslav Husák, CSc. (místopředseda) Ing. Jan Prášek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Jaroslav Boušek, CSc. (člen) Ing. Jiří Starý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-12
Defence
Otázky oponenta 1. Na straně 14. zmiňujete, že operační zesilovač má na čipu plochu 6 mm2. V jaké technologii jsou tyto OZ realizovány? Pokud mám totiž vycházet z technologie na UMEL (CMOS07), pak na takovéto ploše realizujeme celé komplexní integrované obvody. 2. Kmitočet se udává v herzech nebo hercích? Str. 40. Otázky komise 1. Máte ověřeno, že tolerance filtru 10% je dostatečně nízká? 2. Proč nebyla Vaše práce více zaměřena na layout?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO