Design koše na tříděný odpad

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem sady košů na tříděný odpad. Cílem práce je navrhnout originální produkt, s ohledem především na variabilitu použití. Klíčová je možnost plného přizpůsobení individuálním potřebám uživatele.
The bachelor thesis deals with the design of a set of bins for sorted waste. The aim of the thesis is to design an original product, especially with regard to variability. The key is the ability to fully adapt to the individual needs of the user.
Description
Citation
MICHLOVSKÝ, J. Design koše na tříděný odpad [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. (předseda) Mgr. Svatopluk Řezníček (místopředseda) doc. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (člen) Ing. Dana Rubínová, Ph.D. (člen) akad. soch. Josef Sládek, ArtD. (člen) Ing. David John (člen)
Date of acceptance
2018-06-18
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a zodpověděl dotazy oponenta. Ing. Dana Rubínová, Ph.D.: Dotaz: Co je hlavním přínosem práce? Ing. Dana Rubínová, Ph.D.: Dotaz na upevnění sáčku v koši. Mgr. Svatopluk Řezníček: Dotaz na umístění košů v prostředí bytu. Mgr. Svatopluk Řezníček: Dotaz na piktogramy na koši. doc. Ing. Petr Svoboda, Ph.D.: Dotaz na objem košů. doc. Ing. Petr Svoboda, Ph.D.: Dotaz na třídění barevného a bílého skla. doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD.: Dotaz na tloušťku stěny koše. doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD.: Dotaz na hranaté tvarování koše. Mgr. Svatopluk Řezníček: Uvažoval jste o přemisťování košů v rámci domu či větších prostorů?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO