Design řídítek s integrovaným představcem a světlem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na design řídítek silničního typu s integrovaným světlem. V práci se zabývám rešerší designérskou i technickou, na kterou navazuji vlastním řešením. Hlavním cílem byl návrh unikátního tvarového řešení s integrovanými prvky, společně s funkční a ergonomickou stránkou.
This bachelor thesis is focused on the design of road-type hanlebars with integrated light. In my thesis I deal with the designer and technical analysis, which I follow up with my own solution. The main goal was to create unique shape solution with integrated elements, together with functional and ergonomic aspects.
Description
Citation
SKŘIVÁNEK, T. Design řídítek s integrovaným představcem a světlem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. (předseda) Mgr. Svatopluk Řezníček (místopředseda) doc. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (člen) Ing. Dana Rubínová, Ph.D. (člen) akad. soch. Josef Sládek, ArtD. (člen) Ing. David John (člen)
Date of acceptance
2018-06-18
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a zodpověděl dotazy oponenta. Mgr. Svatopluk Řezníček: Dotaz: Uvažoval jste o odlišném tvaru řídítek, který by tvořila pouze kostra rýsující se žebry s opletením? Mgr. Svatopluk Řezníček: Dotaz: Proč činná plocha svítilny zabírá pouze drobný pruh? doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD.: Dotaz: Proč jste tvarově nezvýraznil umístění svítilny? doc. Ing. Petr Svoboda, Ph.D.: Dotaz na nekonvenční spojení sportovních řídítek se svítilnou. doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD.: Dotaz na uchycení cyklocomputeru v případě jeho přidání.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO