Komunikační mix společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na komunikační mix rekreačního zařízení Slovácký dvůr Ostrožská Nová Ves, který byl založen v roce 2014. Toto rekreační středisko patří k jedněm z největších kempů a penzionů ve Zlínském kraji. Práce popisuje komunikační prvky, které budou sloužit ke zvýšení efektivity komunikace tohoto obchodu a zvýšení prodeje nabízených služeb.
This bachelor thesis focuses on the communication mix of the recreation facility Slovácký dvůr Ostrožská Nová Ves, which was founded in 2014. This recreation centre is belong to one of the largest camp and guesthouse in the Zlín region. The bachelor thesis describes communication elements that will help to increase the efficiency of communication of this business and increase sales of offer services.
Description
Citation
KOLLÁR, R. Komunikační mix společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (místopředseda) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-18
Defence
otázky oponenta: zodpovězeno Ing. Heralecký: Myslíte, že Slevomat je dobrá forma propagace? zodpovězeno Ing. Heralecký: Vyplatí se vám prodej přes Slevomat z hlediska rentability? zodpovězeno doc. Beneš: Víte, jaké je procento návštěvníků, kteří přijdou a využívají společenských akcí a těch, kteří společenské akce nevyužijí např. rodiny s dětmi? zodpovězeno doc. Beneš: Myslíte, že obstojíte v tak veliké konkurenci? zodpovězeno Ing. Bočková: Kolik procent tvoří náklady ve vztahu k tržbám? zodpovězeno Ing. Bočková: Jaké je procentuální vytížení areálu v současné době? zodpovězeno Ing. Bočková: Jaké jsou náklady na provozního pracovníka, který by se měl starat o chod internetových stránek? zodpovězeno doc. Mikulec: Objeví vás zákazník na klasických vyhledávačích? Máte ve vyhledávačích reklamu? zodpovězeno doc. Mikulec: Uveďte celoroční náklady na celé středisko. zodpovězeno doc. Mikulec: Jste v záplavové oblasti? zodpovězeno doc. Mikulec: Máte zde vyžití pro děti? zodpovězeno doc. Mikulec: Máte zde pracovníka, který se stará o areál? zodpovězeno doc. Mikulec: Jak máte zajištěné stravování zákazníků? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO