Využití marketingu v podniku s ubytovacími službami

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Základním předmětem této bakalářské práce „Využití marketingu v podniku s ubytovacími službami“ je provedení analýzy současného stavu marketingové stránky podniku a za použití vhodných nástrojů návrh vhodného marketingového řešení pro zefektivnění marketingové situace apartmánu. Smyslem je analyzovat současný stav marketingového řešení Apartmánu Magura 37 - DONOVALY a na základě výstupů provedených analýz navrhnout opatření, které zajistí udržení stávajících zákazníků, ale především přilákají potencionální zákazníky a zvýší povědomí o apartmánu.
This bachelor thesis is focused on analyzing marketing situation of Mountain Apartman Magura 37 - DONOVALY. It is implemented on analysis methods and the main purpose is evaulating the current situation of the marketing situation of apartman. According to the results of analysis, bachelor thesis gives a proposal of retaining of current customers and also increasing new customers and increasing the apartman awareness.
Description
Citation
KADUBEC, K. Využití marketingu v podniku s ubytovacími službami [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (místopředseda) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-18
Defence
otázky oponenta: zodpovězeno doc. Beneš: Jakou máte představu o velikosti investice do postele? zodpovězeno doc. Beneš: Bude mít provedení investice dopad na tržby? zodpovězeno doc. Beneš: Jste si vědom rozdílností ohledně DPH u nás a na Slovensku? zodpovězeno Ing. Bočková: Jakou máte představu o návratnosti investice do apartmánu? zodpovězeno doc. Mikulec: Můžete říci více informací o apartmánech? Máte v práci uvedeno, co vše apartmány obsahují? zodpovězeno doc. Mikulec: Máte v práci uvedenou strukturu vytíženosti apartmánu v jednotlivých měsících? zodpovězeno doc. Mikulec: Jaké byly počáteční investice na apartmán? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO