Návrh komunikačního mixu v podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu komunikačního mixu společnosti LETOVICKÉ STROJÍRNY, s. r. o. V teoretické části práce jsme seznámeni s jednotlivými nástroji komunikačního mixu. V analytické části charakterizuje společnost a popisuje současný stav. Hlavní cíl práce je navrhnout řešení pro zlepšení současného stavu komunikačního mixu dané společnosti.
This thesis focuses on the analysis of communication mix LETOVICKÉ STROJÍRNY, s. r. o. In theoretical part, we are familiar with the various tools of communication mix. The analytical part describes the company and the current status. The main objective of this work is to propose solutions for improving the current status of the communications mix of the company.
Description
Citation
TICHÁ, D. Návrh komunikačního mixu v podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Martin Mucha, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-18
Defence
otázka vedoucího - odpovězeno v plném rozsahu otázka oponenta - odpovězeno v plném rozsahu prof. Rejnuš: Proč v rámci ekonomického zhodnocení nemáte uvedeny i přínosy? - odpovězeno částečně Ing. Mucha: Proč máte náklady u položek Tvorba fb stránky a u Praxe uvedeny jako nulové? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Mucha: Nemohlo by zde dojít k tomu, že pracovník, který má závazky vůči společnosti, nebude schopen těmto závazkům dostát, protože by se věnoval studentům na praxi? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Kruntorádová: Jakým typem mzdy jsou pracovníci odměňování? Úkolovou nebo časovou mzdou? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Kruntorádová: Uvažovala jste, zda by bylo možné pro společnost čerpat dotace? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Hanušová: Proč jste prováděla nejprve interní a poté externí analýzy? - odpovězeno částečně Ing. Hanušová: Ovlivňují externí analýzy interní nebo naopak? - odpovězeno částečně Ing. Hanušová: Jak jste v práci zachytila vlivy externích faktorů? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Hanušová: Proč jste zvolila analýzu PEST, když zcela jasně jsou strojírenské firmy ovlivněny i ekologickými faktory? - odpovězeno částečně připomínka Ing. Hanušová: Ve faktorech, které nazýváte politicko-regulační, uvádíte faktory regulační a v těchto konkrétně pak legislativu. Tedy definice není správná. Ing. Hanušová: Kdo vypisuje granty? - neodpovězeno připomínka Ing. Hanušová: Na straně 46 uvádíte jako jeden z externích problémů nedostatek kvalifikovaných pracovníků ve společnosti. Toto by měl být interní problém. Ing. Hanušová: Co je to substitut? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Hanušová: Proč si myslíte, že ve strojírenství neexistuje hrozba substitutů? - odpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO