Návrh zdroje tepla pro domovní vytápění

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce vznikla za účelem obeznámení se zdroji tepla vyuţívaných v rodinných domech a návrhu vytápěcího systému pro konkrétní dům. První část práce je rešeršní a popisuje výhody a nevýhody jednotlivých zdrojů. V praktické části se poté navrhují a vyhodnocují moţné alternativy pro zadaný rodinný dům.
This bachelor’s thesis was created to apprise of heat sources used in family houses and to design a heat system for a specific house. The first chapter is informational and it describes advantages and disadvantages of individual systems. In the second chapter we design and evaluate each alternative for that house.
Description
Citation
GALÍK, T. Návrh zdroje tepla pro domovní vytápění [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Jiří Pospíšil, Ph.D. (předseda) Ing. Martin Lisý, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Skála, CSc. (člen) Ing. Pavel Milčák (člen) Ing. Jiří Škorpík, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Moskalík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-19
Defence
Zodpovězeny otázky oponenta BP. V průběhu rozpravy byly položeny tyto otázky: Jak se lze bránit vzniku bakterií v TUV? Jaký je zdroj zmíněného kondenzačního kotle? Co jste myslel výrokem "elektrický kotel je neekologický"?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO