Dokumentace brzdných stop pomocí fotoaparátu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá měřením a vyhodnocením brzdných stop u vozidel vybavených systémem ABS. Výsledek práce by měl přispět ke zlepšení kvality pořizování fotodokumentace brzdných stop a k vytvoření postupu, který by co nejvíce eliminoval ztrátu informací během dokumentace stop.
The diploma thesis describes the measurement and evaluation of braking traces in cars equipped by system ABS. The result of the work should contribute to improving the quality of photodocumentation of braking traces. To creating a procedure to eliminate as much as possible the loss of information during tracking documentation.
Description
Citation
KOPECKÝ, Š. Dokumentace brzdných stop pomocí fotoaparátu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Expertní inženýrství v dopravě
Comittee
doc. Ing. Aleš Vémola, Ph.D. (předseda) Ing. Josef Libertín, CSc. (místopředseda) Ing. Albert Bradáč, Ph.D. (člen) doc. Ing. Bc. Marek Semela, Ph.D. (člen) Ing. Michal Vintr, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Holcner, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Novotný (člen)
Date of acceptance
2018-06-19
Defence
Na otázky komise odpověděl. Zodpověděl otázky oponenta i vedoucího závěrečné práce. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant závěrečnou práci obhájil. Kolik jste při práci použil fotoaparátů? V čem jste to stahoval? Měnil jste vyvážení bílé? Proti světlu a po světlu – fotografování? K čemu směřoval experiment?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO