Životní cyklus stroje

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na určení stavu životního cyklu výrobního stroje. Práce je rozdělena do několika kapitol. Nejprve je v úvodu definován životní cyklus stroje, z čeho se skládá a jsou zde uvedeny použité slovní spojení. Následně se práce věnuje údržbě, opravám a modernizaci výrobního stroje. Poté je ukázka podnikové struktury společnosti Schaeffler Skalica a jednotlivé metody určující stav životního cyklu stroje. V další kapitole je popsán stroj a následně jsou vytvořeny k danému stroji analýzy ke zjištění aktuálního stavu. Posléze jsou vytvořené analýzy vyhodnoceny.
The diploma thesis is focused on the determination of the life cycle state of the production machine. The thesis is divided into several chapters. First, the life cycle of the machine is defined, and the phrase used here is given. Subsequently, the work is devoted to maintenance, repairs and modernization of the production machine. Then there is a demonstration of Schaeffler Skalica's corporate structure and individual methods that determine the state of the machine's life cycle. In the next chapter, the machine is described and then the analysis is made for the current state of the machine. Then the analyses created are evaluated.
Description
Citation
MIKULKA, T. Životní cyklus stroje [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výrobní stroje, systémy a roboty
Comittee
doc. Ing. Juraj Uríček, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Blecha, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Zdeněk Kolíbal, CSc. (člen) Ing. Vladimír Bulej, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Dokoupil, CSc. (člen)
Date of acceptance
2018-06-20
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO