Komparace zdanění příjmů osoby samostatně výdělečně činné a společníka s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na porovnání podnikání fyzické osoby a společnosti s ručením omezeným z hlediska daně z příjmů, sociálního a zdravotního pojištění. Analyzuje situaci na fiktivním příkladu. Cílem práce je vyhodnocení optimální formy podnikání pro daný příklad.
This bachelor thesis focuses on the comparison between the engaging in business of a natural person and limited liability company in terms of income tax, social and health insurance. It analyses the situation using a fictious example. The purpose of this thesis is an optimal form of business for the given example.
Description
Citation
ŠEBKOVÁ, L. Komparace zdanění příjmů osoby samostatně výdělečně činné a společníka s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (místopředseda) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen) Ing. Martina Pivodová (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-20
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno doc. Brychta - Na základě jaké úvahy jste stanovila výše příjmů pro optimistickou, realistickou a pesimistickou variantu? Jaké jsou podmínky pro výplatu daňového bonusu? - odpovězeno doc. Hromádka - Jak jste modelovala skutečné náklady? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO