Hodnocení finanční situace vybrané obchodní korporace a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na zhodnocení finanční situace podniku EKOL, spol. s r.o. za období 2012-2016. První část je zaměřena na teoretická východiska práce, která jsou následně využita v analytické části. Ke zhodnocení finanční situace firmy jsou využity vybrané metody finanční analýzy. Ve finální fázi této práce jsou konkrétní problémy řešeny a dle jejich závěrů navržena možná řešení, která by měla napomoci ke zlepšení celkové finanční situace.
The bachelor thesis is focused on the assessment of the financial situation in the company EKOL, spol. s r. o. for period 2012-2016. The first part of the thesis is focused on theoretical points which are used for analytical part. To assess the financial situation of the company, some selected methods of financial analysis are used. In the final part of the thesis there are specific issues solved and possible conclusions are proposed to help improve the overall financial situation.
Description
Citation
URBAN, T. Hodnocení finanční situace vybrané obchodní korporace a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Sedláček, CSc. (předseda) Ing. Petr Mikulica (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2018-06-20
Defence
Otázky vedoucího - nebyly položeny Otázky oponenta - odpovězeno dobře Doplňující otázky: Otázka 1. (Ing. Mikulica) Jaké jsou způsoby zajištění pohledávek popisované firmy? Otázka 2. (Ing. Neuwirth) Jaké je členění pohledávek zkoumané firmy, jaké by byly pojistitelné a nepojistitelné? Otázka 3. (Ing. Neuwirth) Které pohledávky se firma rozhodla pojistit.? Otázka 4. (Ing. Neuwirth) Jsou úroky z prodlení dostatečným opatřením pro neplatící odběratele?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO