Pracovněprávní vztahy z hlediska optimalizace mzdových nákladů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se věnuje problematice pracovněprávních vztahů. Zaměřuje se na optimalizaci mzdových nákladů zaměstnanců, které zaměstnavateli vznikají v důsledku častých odpracovaných hodin práce přesčas související s růstem poptávky. Specifikuje základní pojmy související s touto problematikou. Obsahuje seznámení s Jednotou, spotřebním družstvem v Hodoníně, především s průběhem vzniku pracovněprávního vztahu a srovnává poskytované benefity s konkurencí.
The bachelor thesis deals with labor-law relations. It focuses on optimizing the wage costs of employees that are created by employers as a result of frequent hours worked overtime linked to the growth in demand. Specifies basic concepts related to this issue. It includes an introduction to Jednota, a consumer cooperative in Hodonín, especially with the course of the creation of a labor-law relationship, and compares the benefits provided with the competition.
Description
Citation
ZÁLEŠÁKOVÁ, A. Pracovněprávní vztahy z hlediska optimalizace mzdových nákladů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Sedláček, CSc. (předseda) Ing. Petr Mikulica (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2018-06-20
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno Doplňující otázky: Otázka 1. (Ing. Mikulica) Jak jste dospěla k průměrné mzdě v prodejně podniku? Otázka 2. (Ing. Svirák) Jak velká je fluktuace zaměstnanců?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO