Procesní řízení zakázky ve výrobním podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce analyzuje průběh zakázky výrobou společností Vezeko s.r.o., která se zabývá výrobou a servisem přívěsů a nástaveb pro osobní i kamionové automobily. Teoretická část obsahuje obeznámení s pojmy vztahujícími se k problematice této práce. V analýze současného stavu se věnuji činnostem, které souvisí s konkrétní zakázkou. Následně uvádím návrhy na zlepšení, jež mají za cíl navýšit hospodaření podniku.
This bachelor thesis analyzes the course of the production by the company Vezeko s.r.o., which deals with the production and service of trailers and superstructures for cars and trucks. The theoretical part is familiar with terms related to the problems of this work. In the analysis of the current situation, I deal with activities that are related to a specific contract. Then I put forward suggestions for improvements, which are designed to improve the business management.
Description
Citation
KRATOCHVÍL, P. Procesní řízení zakázky ve výrobním podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) prof. Ing. Miroslav Píška, CSc. (místopředseda) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-19
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. - "Co chápate pod pojmem hospodaření podniku?" - odpovězeno prof. Ing. Miroslav Píška, CSc. - "Neuvažoval jste udělat navrhované řešení z více dílu?" - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO