Aplikace moderních technologií pro návrh výroby 3D modelu obličeje

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá realizací 3D modelu obličeje za využití moderních metod, mezi něž řadíme Reverse Engineering a Rapid Prototyping. Bakalářská práce detailně vysvětluje základní pojmy, které jsou důležité pro porozumění dané problematiky. V praktické části bakalářská práce popisuje podrobně postup, jakým byl obličej vyhotoven. Čtenáře seznamuje s procesem digitalizace obličeje, s úpravami skenu a s následným tiskem na 3D tiskárně uPrint.
Bachelor thesis deals with realization of 3D face model using modern methods, including Reverse Engineering and Rapid Prototyping. The bachelor thesis explains in detail the basic concepts that are important for the understanding of the issue. In the practical part, the bachelor thesis describes in detail the process by which the face was made. Readers familiarize with the process of face digitization, scanning and subsequent printing on the uPrint 3D printer.
Description
Citation
OBYTOVÁ, E. Aplikace moderních technologií pro návrh výroby 3D modelu obličeje [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Josef Sedlák, Ph.D. (místopředseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-20
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Juřica - Když jste srovnávala těch 5 firem, dívala jste se i na to, jakou tu 3D tiskárnu mají. Zohlednila jste i kvalitu toho tisku? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Kruntorádová - Stanovila jste mzdu podle toho, jak jste se ocenila. Na kolik jste se ocenila? A myslíte si, že jste se ocenila málo nebo hodně podle reality? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Kruntorádová - Kolik byste reálně musela dát zaměstnanci, aby pro Vás pracoval? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Kruntorádová - Jak by to ovlivnilo náklady Vaší domácí tiskárny, když jste se hodnotila 100 Kč a v realitě by to bylo 500 Kč. O kolik navíc by ta částka konečného ekonomického hodnocení naskočila? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Mráček - Jsou srovnatelné kvality výstupu domácích tiskáren vs. toho, co je vyrobeno profi? - zodpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO