Implementace elektronických občanských průkazů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na zhodnocení projektového řízení ve státní správě a konkrétně pak v jedné organizační složce ministerstva vnitra. Část práce se zabývá teoretickou části projektového řízení obecně a následně i ve vybrané společnosti. Posléze je provedena analýza procesů projektového řízení a návrhy na jeho zlepšení tohoto projektu za využití všech možných projektových analýz.
The bachelor thesis focuses on the evaluation of project planning in state administration and especially in organisational unit of The Ministry of the Interior. The first part focuses on the theory of project planning in general and also on the project planning in chosen company. The second part follows with a analysis of projet planning proceses and suggestions for further improvement of this project, with the use of all known kinds of project analyses.
Description
Citation
KOPECKÁ, J. Implementace elektronických občanských průkazů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Josef Sedlák, Ph.D. (místopředseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-20
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno v plném rozsahu otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Kruntorádová - Zkoušela jste nějak kalkulovat náklady na změny, které navrhujete? Kolik mě, jako občana, ta sranda bude stát? - zodpovězeno s výhradami Ing. Kruntorádová - Narazila jste na téma datová schránka. Přijde mi, že Váš návrh z velké části supluje datovou schránku. Proto se chci zeptat, v čem je ten Váš návrh lepší. V čem je pro mě přínosné vylepšení občanky, když teď už to vlastně stejně můžu dělat z domu přes datovou schránku? - zodpovězeno s výhradami Ing. Kruntorádová - Proč a co je pro mě přínosné v tom, že budu mít na své občance biometrické údaje? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Kruntorádová - Pronesla jste, že to je přínosné v tom, že se sladí cestovní doklady a občanské průkazy pro cestování v EU. To mi vysvětlete - zodpovězeno s výhradami Ing. Kruntorádová - Co si mám představit pod cestovním průkazem v rámci EU? - zodpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO