Zavedení systému 5S na pracovišti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na formulaci reálné strategie a implementace systému 5S v dílně elektrikářů a zámečníků. Strategie je realizována jako projekt, jež vychází z vnitřní analýzy firmy, stávajícího stavu pracoviště, pracovních podmínek a pracovních operací prováděných na pracovišti. Součástí je také návrh zavedení za běžného provozu na dílně.
This bachelor thesis focuses on formulation of realistic strategy of implementation of 5S system in an electrician and locksmith workshop. The strategy is realized as a project, which is based on internal analysis of a company, current state of the workplace, working conditions and work operations carried out at the workplace. The thesis includes a draft of implementation during continuous operations.
Description
Citation
HALAMÍČEK, M. Zavedení systému 5S na pracovišti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Josef Sedlák, Ph.D. (místopředseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-20
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno v plném rozsahu otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Zich - Jaké slovo byste zvolil v tuhletu chvíli místo strategie? - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Zich - Máte představu, jaký je rozdíl mezi plánem a strategií? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Kruntorádová - Našla jsem si obr. 8 kalkulaci nákladů a vidím tady, že Vám celkové náklady vychází na 45 100. Je to počítáno v hodinách, čím jste ty hodiny ocenil, abyste se dostal na těch 45 100? - zodpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO