Vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v městské části Brno-Bystrc

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
V této diplomové práci se zabývám vývojem rezidenční výstavby v obci Bystrc, která se postupně stala městskou částí města Brna. Práce mapuje typy výstavby v jednotlivých časových úsecích historie obce od nejstarší výstavby až po moderní stavby a zabývám se také nastíněním další výstavby a rozvoje městské části, který doplňuji o vlastní názor na aktuálně plánované projekty a developmenty na území této městské části. Zvláštní pozornost věnuji období výstavby panelových sídlišť, které zásadně ovlivnili vývoj tohoto území.
In my diploma thesis I analyze development of residential construction in Bystrc, which gradually became part of the city agglomeration of Brno. This diploma thesis maps types of construction in different segments of history-from oldest settlement to modern times. I also deal with outline of future construction projects and future residential development in this territory. I also added my opinion to this new planned developments. I have paid special attention to construction period where panel hoses were build which had fundamental influence to this area.
Description
Citation
TRTÍLEK, P. Vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v městské části Brno-Bystrc [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Monika Doležalová (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2018-06-21
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v městské části Brno-Bystrc. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval velmi zodpovědně. Na doplňkové otázky od oponenta závěrečné práce odpověděl jasně a srozumitelně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil. Obhajoba: A
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO