Zhodnocení ceny stavebního objektu při jeho rekonstrukci na nebytové prostory

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá oceněním nemovité věci, u které dojde ke změně užívání. Teoretická část se zabývá cenami a oceňováním. V praktické části je pak řešeno ocenění bytové jednotky, která bude změněna na nebytové jednotky. V této práci mají využití jako kanceláře, které jsou také následně oceněny. Změna v užívání je provedena rekonstrukcí, kdy její cena je stanovena v rozpočtářském programu. Výsledkem práce je analýza ceny nemovité věci před a po změně užívání a následné vyhodnocení.
The present thesis is focused on an appraisal of a real estate that is to change its purpose of usage from residential to office usage. The theoretical part of the thesis is focused on costs and real estate appraisal. The practical part deals with appraisal of a residential real estate that changes into non-residential real estate. Within this thesis the non-residential real estate is used as offices that are appraised. The change of usage is determined by the means of reconstruction. The price of the reconstruction is assessed through a computational budgeting program. The outcome of the thesis is a price analysis of a real estate before and after the change of usage from residential to non-residential premises.
Description
Citation
WERTHEIMER, T. Zhodnocení ceny stavebního objektu při jeho rekonstrukci na nebytové prostory [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Monika Doležalová (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2018-06-21
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Zhodnocení ceny stavebního objektu při jeho rekonstrukci na nebytové prostory. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval zodpovědně. Na otázky komise odpověděl srozumitelně. Ing. Michal Novotný, Ph.D., položil otázku: Shrňte co je v rekonstrukci vše zahrnuto. Z jakého důvodu jste otlučení omítek v celém bytě. Ing. Tomáš Matras položil otázku: Jaký byl důvod změny objektu na nebytové prostory? Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil. Obhajoba: C
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO