Posouzení vlivu územního plánování na cenu pozemků

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá vlivem územního plánování na cenu pozemků v obcích Hovorany a Čejč. Pozemky jsou oceněny cenou obvyklou a také pomocí oceňovacího předpisu. Oba pozemky jsou oceněny jako zemědělské, určené k zastavění územním plánem a jako stavební.
This thesis deals with the impact of territorial planning on land prices in the towns Hovorany and Čejč. The land is priced according to administrative price and market price. The thesis works with the land as agricultural land, land designed for construction according to the territorial planning and building land.
Description
Citation
ŠARDICKÁ, K. Posouzení vlivu územního plánování na cenu pozemků [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Monika Doležalová (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2018-06-21
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Posouzení vlivu územního plánování na cenu pozemků. Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupovala zodpovědně. Na otázky komise odpověděla. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděla jasně. Ing. Tomáše Matras položil otázku: Jaké máte jednotkové ceny u zemědělských pozemků, jaké u stavebních? Ing. Michal Novotný, Ph.D., položil otázku: Uvažovala jste u zemědělského pozemku, vynětí ze zemědělského původního fondu. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomantka svou závěrečnou práci obhájila. Obhajoba: B
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO