Marketing realitních kanceláří

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá marketingem realitních kanceláří. V teoretické části je rozebrán marketing a popis realitních kanceláří. Práce také navrhuje, jaké reklamy by měla využít modelová fiktivní firma. V praktické části práce jsou mezi sebou jednotlivé druhy reklamy porovnány pomocí metody vícekriteriálního rozhodování. Na základě toho je následně vybrána nejvýhodnější možnost.
The Diploma thesis describes marketing of the real estate agencies. Theoretical part is focused on marketing and real estate agencies. It also provides advices in marketing for model real estate agency. Practical part is focused on analyzing selected options by using WSA method. Then I tried to find out which option has the best rating.
Description
Citation
SVOBODA, R. Marketing realitních kanceláří [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Monika Doležalová (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2018-06-21
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Marketing realitních kanceláří. Závěrečnou práci obhajoval srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval vcelku přiměřeně. Na otázky komise odpověděl. Na doplňkové otázky od vedoucího závěrečné práce diplomant odpověd, ale pouze velmi povrchně. Na první otázku od oponenta závěrečné práce student odpověl částečně, ale oponent s odpověďmi vyslovil nesouhlas. Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS: Jaké dopady by mohli mít změny Centrální banky v limitech na výši hypotéky? Na druhou otázku od oponenta student odpověděl. Na třetí otázku od oponenta odpověděl, ke čtvrté otázce od oponenta se student vyjádřil a oponent závěrečné práce vyslovil doplňující otázku. Jaké jsou bariéry pro vstup na realitní trh. Student se vyjádřil k páté otázce a šesté otázce. Oponent: Na jaké období komunikaci doporučujete? Ing. Tomáš Matras položil otázku: Jaký byl cíl této studie? Ing. Michal Novotný, Ph.D. položil otázku: Kolik byl rozpočet na měsíční inzerci. Jakým způsobem uvidím inzerci na facebooku? V částce u reklamy do televize uvádíte částku, co tato částka obsahuje? Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil (neobhájil). Obhajoba: E
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO