Podnikatelský záměr na založení obchodu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na sestavení konkrétního podnikatelského plánu pro nově vznikající prodejnu. Jedná se o prodejnu čerstvých ryb, která bude podnikat na základě živnostenského oprávnění. Podnikatelský plán vychází z adekvátních analýz, které pomohou k jeho proražení na trh a udržení se na něm.
The bachelor thesis is focused on a compilation of a particular business plan for an emerging shop. The shop is going to sell fresh fish and it is going to conduct business based on a trade licence. The business plan is based on adequate analyses which help to place it on the market and its preservation there.
Description
Citation
TRČKOVÁ, J. Podnikatelský záměr na založení obchodu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) Ing. Filip Šimeček (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-21
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno RNDr. Chvátalová - Není rizikovým faktorem společnosti skutečnost, že se ryby rychle kazí? Neuvažovala jste v blízkosti prodejny otevřít bufet s rybími pokrmy? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO