Rizika a příležitosti zavedení systému společenské odpovědnosti organizací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Autorka diplomové práce se zabývá aplikací metod pro identifikaci rizik a příležitostí a rizikovou analýzou pro hodnocení projektu zavedení systému společenské odpovědnosti do organizace. Práce obsahuje teoretická východiska o problematice společenské odpovědnosti a managementu rizik. Tato východiska slouží jako opora pro aplikaci metod a analýzu potřebných oblastí. Výstupem práce je hodnocení rizik daného projektu a navržení preventivních opatření pro použití v konkrétní organizaci.
The author of the diploma thesis deals with application of methods for risks and opportunity identification and risk analysis to assess the project of implementation of Corporate Social Responsibility to the organization. Firstly, the thesis includes theoretical background about corporate social responsibility and risks management. The theoretical background serves as a support for applying methods and analyzing the necessary areas. The goal of this work is to find solutions and propose preventative measures to be used by the evaluated organization.
Description
Citation
GROCHOLOVÁ, A. Rizika a příležitosti zavedení systému společenské odpovědnosti organizací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) prof. Ing. Přemysl Janíček, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) RNDr. Pavel Popela, Ph.D. (člen) Ing. Anikó Molnárová (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2018-06-25
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Rizika a příležitosti zavedení systému společenské odpovědnosti organizací. Diplomantka na otázky oponenta odpověděla. Diplomantka na otázky komise odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO