Chytrá chalupa

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Práce se zabývá návrhem a realizací systému pro chytrý dům. Systém je řízen logickým modulem SIEMENS LOGO!, kterým je zajišťováno hlídání objektu či kontinuální měření teplot. Stav systému je pravidelně logován. Pro předávání informací a ovládání systému bylo vytvořeno webové prostředí.
The thesis deals with the design and implementation of a smart house system. The system is controlled by a logic module SIEMENS LOGO!, which provides object monitoring or continuous temperature measurement. System status is regularly logged. A web user interface has been created to transmit information and control the system by user.
Description
Citation
SÝKORA, M. Chytrá chalupa [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Aplikovaná informatika a řízení
Comittee
prof. Ing. Vladimír Vašek, CSc. (předseda) doc. Ing. Renata Wagnerová, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Pavel Ošmera, CSc. (člen) doc. Ing. Roman Šenkeřík, Ph.D. (člen) RNDr. Jiří Dvořák, CSc. (člen) Ing. Olga Davidová, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Marada, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Roupec, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-12
Defence
Študen oboznámil komisiu z témou Bakalárskej práce - Chytrá chalupa Na otázky oponenta bolo odpovedané vecne a prehľadne. Na všetky otázky komisie študent dokázal reagovať úspešne.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO