Zhodnocení kalkulací ve vybrané soukropomoprávní korporaci a návrhy na zlepšení zjjištěného stavu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na provedení kritické analýzy stávající úrovně klasifikace nákladů a kalkulací ve vybrané společnosti, která se zabývá zakázkovou výrobou. Cílem práce je na základě zjištěných nedostatků navrhnout řešení vyhovující specifikům a potřebám společnosti jak v oblasti členění nákladů, tak kalkulačního systému.
The diploma thesis is focused on realizing a critical analysis of the current classification level of costs and calculations in a chosen company that deals with custom production. The aim of the work is to propose a solution based on the identified shortcomings that meets the specifics and needs of the company, both for a cost breakdown and a calculations system.
Description
Citation
HUDEČKOVÁ, V. Zhodnocení kalkulací ve vybrané soukropomoprávní korporaci a návrhy na zlepšení zjjištěného stavu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Ladislav Žalio (člen) Ing. Miloš Grásgruber, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-12
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno doc. Myšková - Na základě čeho byste vyčíslovala náklady na reprezentaci, které jste zahrnula do režie? - odpovězeno Ing. Žalio - K čemu má sloužit Váš navržený systém? O jaké typy zakázek se jedná? Postupuje firma při výběrovém řízení vždy na základě kalkulace? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO