Hodnocení výkonnosti podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá hodnocením výkonnosti podniku Imos Brno a.s. s využitím metody Balanced Scorecard. Teoretická část je východiskem pro měření výkonnosti podniku, obsahuje teoretické poznatky získané z odborné literatury. Další část práce se věnuje představení vybraného podniku a následně je provedena finanční a strategická analýza. Výstupy z těchto analýz se stávají podklady pro poslední část práce. Tato část se zabývá jednotlivými kroky implementace modelu Balanced Scorecard do vybraného podniku s cílem zvýšit výkonnost podniku.
The master thesis deals with performance evaluation of Imos Brno a.s. using the Balanced Scorecard method. The theoretical part is the basis for measuring the performance of the company, it contains the theoretical knowledge gained from professional literature. The next part of the thesis is dedicated to the presentation of the selected company and then financial and strategic analysis is performed. The results of these analyzes become the basis for the last part of the work. This section discusses the individual steps of implementing the Balanced Scorecard model to the selected business to improve business performance.
Description
Citation
ČERNÁ, S. Hodnocení výkonnosti podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) Ing. Jana Gláserová, Dr. (člen) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
profesorka Režňáková - Jakou vazbu spatřujete mezi Balanced Scorecard a výkonností podniku? - částečně odpovězeno profesorka Režňáková - Jaké ukazatele a opatření jste navrhla v oblasti zaměstnanecké problematiky? - nebyly konkretizované ke strategické analýze docentka Lajtkepová - Zamyslete se nad silnými a slabými stránkami vybrané společnosti z hlediska výkonnosti vybrané společnosti, definujte je. - odpovězeno neúplně inženýrka Gláserová - Měla jste problém s účetními výkazy vybrané společnosti v časové řadě, k jaké došlo změně? - částečně odpovězeno inženýrka Gláserová - Lze v současné době nějakým způsobem reagovat na změny nákladů v souvislosti s reklamacemi, existují nějaké nástroje? Definujte je. - nevysvětleno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO