Počítačové zpracování přílohy účetní závěrky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá přílohou účetní závěrky a sestavením jejího algoritmu. Příloha vysvětluje a doplňuje informace obsažené v rozvaze a výkazu zisku a ztráty. Musí se vytvářet každé účetní období a každý rok se musí odevzdávat finančnímu úřadu. K vytvoření této bakalářské práce jsou zapotřebí dokumenty s rozvahou, výkazy zisku a ztrát, hlavní kniha a jiné dokumenty.
Bachelor´s thesis is engaged in final accounts enclosure and making its algorithm. Enclosure explains and completes information which are in the balance and financial reports. Final accounts enclosure has to be made every accounting period and is checked out by Tax office every year. To create Bachelor´s thesis are necessary documents with balance, financial reports, book of accounts and other documents.
Description
Citation
INGR, M. Počítačové zpracování přílohy účetní závěrky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Roman Petrla (člen)
Date of acceptance
2008-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO