Systém vzdáleného monitorování teploty

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zabývá návrhem systému pro monitorování teploty vzdáleného uskladněného množství komodit pro chov koní. Úkolem navrženého systému je včasné upozornění pro zabránění rizika požáru samovznícením a zajištění dálkového dohledu uskladnění těchto komodit. Měřící ústředna komunikuje s několika autonomními teplotními snímači. Získaná data jsou zobrazena na displeji a přenášena Ethernetovou sítí na server, kde je možné prohlížečem sledovat naměřené teploty a jejich grafické průběhy.
This project describes the design of the system for remote temperature monitoring of stored goods for horse-breeding. The main task of this system is the early alert before the fire developed to spontaneous combustion and continuous monitoring of this commodities .. The control panel communicates with several autonomous temperature sensors. The measured values are displayed on the display and transmitted over the Ethernet network to a server where monitored temperatures and their graphical waveforms can be viewed.
Description
Citation
GÁL, R. Systém vzdáleného monitorování teploty [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
prof. Ing. Jiří Kazelle, CSc. (předseda) prof. Ing. Jaroslav Boušek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Josef Šandera, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Vyroubal, Ph.D. (člen) doc. Ing. Pavel Šteffan, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-08-30
Defence
Student seznámil komisi s řešením své diplomové práce. Stanovte výrobní cenu zařízení bez započtení nákladů na vývoj. Student předvedl navržené zařízení. Jaká je spolehlivost navrženého zařízení z hlediska rušení a dosahu bezdrátového spojení senzorů s centrální jednotkou?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO