Vyhodnocení sanace hráze vodního díla Hornice

Abstract
Bakalářská práce se zabývá vyhodnocením monitorování a sanačních opatření realizovaných na zemní hrázi vodního díla Hornice. V roce 2014 bylo sledování zahájeno metodou elektrické impedanční spektrometrie (EIS). Monitorování probíhá v programu aplikovaného výzkumu EUREKA a navazuje na projekt E!7614. V rámci výzkumu je sledována i nová metoda sanace průsaků, BioSealing, k jejíž aplikaci má v ČR výhradní právo společnost GEOtest, a.s. Zpracovaná data, použitá v této práci, jsou měřena přístrojem Z-metr IV a další data jsou poskytnuta společností GEOtest, a.s.
The bachelor thesis deals with evaluation of monitoring and remediation measures implemented on the earth dam of Hornice water structure. In 2014, tracking was initiated using the EIS method. Monitoring is carried out in the EUREKA Applied Research Program and is linked to Project E! 7614. The research is also focused on a new method of seepage remediation, BioSealing. To the application of which in Czech Republic has the exclusive right the company GEOtest, a.s. The processed data used in this work is measured by Z-meter IV and others data are provided by GEOtest, a.s.
Description
Citation
KRÁLÍKOVÁ, Š. Vyhodnocení sanace hráze vodního díla Hornice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO