Vytvoření lokalizačního systému v budovách Fakulty stavební VUT v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Práce se zabývá návrhem a částečnou realizací lokalizačního systému v prostorách areálu Fakulty stavební VUT. Jejím cílem je vyhotovení systémů QR kódů, které budou sloužit k zobrazení aktuální pozice člověka v mapovém podkladu fakulty. Součástí práce je rovněž návrh QR kódů s odkazy na webové stránky s informacemi sloužícími k lepší orientaci studentů a externě příchozích osob v chodu fakulty. Výsledkem práce budou vytištěné QR kódy rozmístěné po zvolených místech fakulty, kde si je může kdokoliv pomocí aplikace v chytrém telefonu, určené k snímání QR kódů, sejmout.
Thesis is about proposal and partly realization of localization system in buildings of Faculty of civil engineering of Brno university of technology. The aim is making of QR code system, which should be able to locate person in a map. Other part of thesis is proposal of QR codes with link to information website, which can help with first orientation at faculty. In builings of faculty will be placed printed QR codes, where anybody with aplication in smartphone can scan them.
Description
Citation
HOFFMANNOVÁ, L. Vytvoření lokalizačního systému v budovách Fakulty stavební VUT v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie, kartografie a geoinformatika
Comittee
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO