Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce směřuje k vypracování podnikatelského plánu na založení vzdělávacího centra, které má formou skupinových kurzů pomoci tam, kde školní výuka nestačí. V úvodní části jsou rozebrána teoretická východiska, na ně navazuje důkladná analýza současné situace na trhu. Na základě zjištěných informací je pak v návrhové části vytvořen podrobný podnikatelský plán, podle kterého pak bude posouzena reálnost záměru.
The aim of this diploma thesis is to develop a business plan in order to set up an educational centre with a range of courses, through which the market will be accommodated there where the school education system is not sufficient. The first part focuses on the theoretical knowledge and is followed by more detailed analysis of the current market situation. In a proposal part, there is a detailed entrepreneurial plan, according to which the plan feasibility can be considered.
Description
Citation
ČECHOVÁ, J. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (místopředseda) Ing. Lenka Černohorská, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novotný, MBA (člen)
Date of acceptance
2012-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO