Realizácia hrubej vrchnej stavby polyfunkčního domu v Moravskom Svätom Jáne

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem této bakalářské práce je řešení etapy horní hrubé stavby polyfunkčního domu v Moravskom Svätom Jáne tvořeného monolitickým skeletem. Tento skelet tvoří sloupy, průvlaky a křížem vyztužená stropní deska. Konstrukční systém objektu je obousměrný. Schodiště je tvořeno prefabrikovanými dílci a jeho podpůrnou konstrukci tvoří zdivo z broušených cihel Heluz. Objekt je nepodsklepený a má tři nadzemní podlaží, avšak monolitický skelet tvoří jen první a druhé nadzemní podlaží. Třetí podlaží je tvořeno opláštěním z broušeného zdiva Heluz, které tvoří nosnou konstrukci pro střechu ze sbíjených dřevěných vazníků. Projekt stavby poskytl Ing. Hušek Miloš. Projekt byl poupraven tak, aby se vešel na náhradní pozemek v Moravskom Svätom Jáne, jinak se tato stavba nachází v Moste pri Bratislave.
The aim of this bachelor thesis is to solve the stage of the upper rough construction of a multifunctional house in Moravský Svätý Ján, which is a monolithic skeleton. This skeleton is made up of columns, beams and a cross-reinforced ceiling slab. The object's construction system is bi-directional. The staircase is made up of prefabricated elements and its supporting structure consists of brickwork made of grounded Heluz bricks. The building is non-blocked and has three above-ground floors, but the monolithic skeleton forms only the first and second floors. The third floor consists of a cladding made of grounded Heluz masonry, which forms the supporting structure of the roof made of sculpted wood joinery. The project was provided by Ing. Hušek Miloš. The project was adapted to enter a replacement land in Moravský Svätý Ján, otherwise the building is located in the Moste near Bratislava.
Description
Citation
HLADÍKOVÁ, S. Realizácia hrubej vrchnej stavby polyfunkčního domu v Moravskom Svätom Jáne [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO