Návrh úpravy toku s přihlédnutím k PPO a revitalizaci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na posouzení části toku Svratka, která je ve správě Povodí Moravy, s. p. Svratka protéká městem Brno, řešená oblast se nachází v jižní části města Brna konkrétně v městské části Brno – Modřice. Na Svratce je posouzen stávající stav vycházející z podkladů. Posouzení kapacity řeky Svratky bylo provedeno pomocí 1D modelování v programu HEC-RAS, kde v programu byly vyneseny příčné profily a N-leté průtoky. Na základě výpočtů bylo navrženo protipovodňové opatření.
The bachelor thesis is focused on the assessment of the part of the Svratka River. River Svratka flows through the city Brno. Area of interest is located in the southern part of Brno, specifically in the Brno - Modřice district. Hydraulic calculation is based on available geometric and hydrologic documents. The Svratka River Capacity Assessment was performed using 1D model in the HEC-RAS. Flood protection measure was designed based on the hydraulic calculations.
Description
Citation
KUNETA, T. Návrh úpravy toku s přihlédnutím k PPO a revitalizaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO