Bytový dům s kavárnou ve Valašských Kloboukách

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce řeší projektovou dokumentaci bytového domu s kavárnou ve Valašských Kloboukách. Objekt je částečně zapuštěn do terénu, má atypický tvar a je zastřešen jednoplášťovou plochou střechou. Dům tvoří pět nadzemních a jedno podzemní podlaží. Je zde 15 bytových jednotek. V podzemním podlaží se nachází sklepní kóje, posilovna, dílna a provozovna, která je od bytové části oddělena a má samostatný vstup. V prvním nadzemním podlaží je jeden bezbariérový byt. Bytový dům je navržen z jednotného zdícího systému a zateplen kontaktním zateplovacím systémem. Svislé konstrukce jsou provedeny z keramických tvarovek Porotherm a strop montovaný z nosníků a vložek. V domě je navržen výtah.
The bachelor thesis deals with the project of a apartment house with café in Valašské Klobouky. The apartment has 5 above ground floors and a partial basement. The house has a shape of irregular polygon and is covered with a single-layer flat roof. The house has 15 dwelling units. The semi-basement consists of a cellar rooms, gym, workroom and a café which is separated unit and has its own entrance. There is a accessible dwelling unit designed for two people on the ground floor. The building is designed from a single masonry system. Both vertical and horizontal constructions are made of Porotherm ceramic pieces. Mineral wool board system is used for the thermal insulation. There is an elevator designed in the building. During processing, emphasis was placed on layout solutions, architectural appearance, statics requirements and safety of use.
Description
Citation
KÁŇOVÁ, A. Bytový dům s kavárnou ve Valašských Kloboukách [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO