Hydroekologický monitoring malého vodního toku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato práce se zabývá stavem vodních toků a problematikou hydroekologického monitoringu vodních toků. HEM – Hydroekologický monitoring je součástí hodnocení stavu vodních toků, což je požadavkem evropské Rámcové směrnice o vodách. Obsahuje zpracování literární rešerše na uvedené téma se zaměřením na možnosti zlepšení stavu vodního toku. Náplní bakalářské práce je vyhodnocení malého vodního toku a návrh na zlepšení jeho stavu.
This thesis deals with the status of watercourses and the hydro-ecological monitoring problematics. As a requirement of the European Water Framework Directive, the Hydro-ecological monitoring (HEM) is a part of the watercourses state assessment. The thesis contains a literature review on the subject, focused on possibilities of improvement of the watercourse state. The content of the thesis is the evaluation of a small watercourse and a suggestion to improve its state.
Description
Citation
KOMÁRKOVÁ, A. Hydroekologický monitoring malého vodního toku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO