Realizace hrubé vrchní stavby skladovací haly v Hradci Králové

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce má za cíl stavebně technologické řešení hrubé vrchní stavby skladovací haly v Hradci Králové. Bakalářská práce obsahuje technologické podklady k provedení hrubé vrchní stavby. Tato práce má za cíl vyřešit problémy s postupy při provádění zděných a montovaných konstrukcí. Zaměřil jsem se na část haly, která bude sloužit pro administrativu a vymyslel jsem postup provádění a časovou náročnost. Protože součástí projektové dokumentace nebylo nic k problematice zastropení 1.NP, musel jsem vyřešit nejprve projekční stránku a následně jsem se věnoval technologii provádění. Dále jsem provedl porovnání dvou zvedacích zařízení z hlediska ekonomické a časové náročnosti. Dalším cílem bylo vyřešit dopravu jednotlivých stavebních materiálů na staveniště. Navržené řešení vychází z mých osobních zkušeností s realizací a z konzultací s předními odborníky v dané problematice. Cílem této práce je navrhnout optimální průběh realizace skladovací haly.
The bachelor thesis is aimed at the construction and technological solution of the rough top structure of the storage hall in Hradec Králové. Bachelor thesis contains technological background for the execution of rough construction. This work aims to solve problems with the procedures for the implementation of masonry and prefabricated structures. I focused on the part of the hall that will serve for administration and I devised the implementation procedure and the time consuming. As the project documentation did not have anything to do with the ceiling 1.NP, I had to solve the project site first and then I did the implementation technology. I also compared the two lifting devices in terms of economic and time requirements. Another objective was to solve the transport of individual building materials on site. The proposed solution is based on my personal experience with the implementation and consultation of leading experts in the field. The aim of this work is to propose an optimal course of implementation of the storage hall.
Description
Citation
ŠTĚPÁNEK, M. Realizace hrubé vrchní stavby skladovací haly v Hradci Králové [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO