Novostavba bytového domu ve Slavkově

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem mé bakalářské práce je vypracování architektonické studie a projektové dokumentace pro provedení stavby samostatně stojícího bytového domu. Novostavba se nachází na okraji obce Slavkov, v okrese Opava. Jedná se o pětipodlažní nepodsklepený objekt se svislými konstrukcemi v systému Porotherm, monolitickými železobetonovými stropy a dvouplášťovou plochou střechou. V bytovém domě je navrženo sedm bytů a v 1. NP sedm garážových stání pro uživatele bytů.
The subject of my bachelor thesis is the elaboration of an architectural study and project documentation for the construction of a dwelling house. The new building is located on the outskirts of slavkov, in the district of Opava. It is a five-storey non-cellar building with vertical structures in the Porotherm system, monolithic reinforced concrete ceilings and a double-skinned flat roof. There are seven apartments in the apartment building, and in the 1st floor seven garage spaces for apartment users.
Description
Citation
ŠTUKAVEC, V. Novostavba bytového domu ve Slavkově [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO