Novostavba rodinného domu s projekční kanceláří

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a vypracováním projektové dokumentace pro provedení stavby novostavby rodinného domu s projekční kanceláří, který se nachází v katastrálním území obce Výkleky na parcele p.č. 79/1; 79/2. Dům je členěn na bytovou jednotku a provozovnu. Objekt je navržen jako dvoupodlažní a částečně podsklepený. Dům je zastřešen valbovou střechou. Konstrukční systém stěnový, zděný z cihelných bloků, suterén ze ztraceného bednění. Bakalářská práce je zpracována ve formě projektové dokumentace pro provedení stavby.
This bachelor thesis deals with the design and processing of the design documentation for the construction of a new detached house with a design office, which is located in the cadastral unit of the village of Výkleky on plot no 79/1; 79/2. The house is divided into dwelling unit and establishment. The object is designed as a double floor and partly basement. The house is roofed with hipped roof. Construction systém wall, brick from brick´s blocks, basement is from permanent forwork. The bachelor thesis is elaborated in the form of project documentation for construction.
Description
Citation
SPÁČILOVÁ, K. Novostavba rodinného domu s projekční kanceláří [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO