Realizace hrubé vrchní stavby bytového domu Jemnice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá realizací hrubé vrchní stavby bytového domu Jemnice. Jejím obsahem jsou technologické předpisy pro zdění a monolitické konstrukce, které jsou doplněny o návrh strojní sestavy, dopravu materiálu, výkaz výměr, podrobný časový plán realizace a položkový rozpočet. Vzhledem k velkým nárokům na kvalitu stavebního díla a bezpečnost při jeho výstavbě, jsou zařazeny kapitoly pojednávající o těchto problematikách. Dále je zpracována technická zpráva zařízení staveniště včetně jeho výkresu. V kapitole, která dává prostor pro jiné zadání je zpracován alternativní návrh obvodového pláště, a to se zateplením. Jedná se o cenové a časové porovnání doplněné výkazem výměr. Návrh je doplněn o příslušné detaily.
The bachelor thesis deals with the implementation of the gross overhead construction of the Jemnice residential building. The content of the thesis is the technological regulations for masonry and monolithic construction. It is complemented by a layout of used machinery, all material transport, a measurement report, a detailed timetable and a budget. The chapters dealing with the great demands on the quality of the building project and the safety during its construction are included in the thesis. There is technical report of the construction site equipment, including its drawing. An alternative design of the outline shell with thermal insulation is in a separate chapter. It compares the differences between price and time, complemented with a measurement report. The proposal is supported by relevant details.
Description
Citation
POZLER, T. Realizace hrubé vrchní stavby bytového domu Jemnice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO