Novostavba rodinného domu s provozovnou v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je návrh novostavby rodinného domu s provozovnou v Brně a zpracování projektové dokumentace pro provedení stavby. Objekt je navržen z jedné části jako dvoupodlažní dvougenerační dům a v druhé části jako jednopodlažní provozovna. Součástí rodinného domu je garáž pro dva osobní automobiliy. Obě části objektu, provozovna a rodinný dům, jsou zastřešeny plochou střechou. Budova je postavena z keramických tvárnic. Objekt je navržen do radové zástavby. Je umístnent do mírne svažitého terénu. Budova se nachází v záplavovém území řeky Svratka.
The subject of this bachelor thesis is the design of new family house with business operation in Brno and elaboration of project documentation for realization of the building. The object is designed from one part as a two-storied two-generation house and in the second part as a one-storied business operation. A part of the house is a garage for two cars. Both parts of the building, business operation and family house, are covered with a flat roof. The house is constructed from ceramic blocks. This object is designed for a row buildings. It is placed in a gently sloping terrain. The building is located in the flood area of the river Svratka.
Description
Citation
ONDREJČÍK, M. Novostavba rodinného domu s provozovnou v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO