Realizace hrubé stavby bytového domu v Jundrově

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce řeší realizaci vrchní hrubé stavby bytového domu v Jundrově. Jejím obsahem jsou technologické předpisy pro svislé a vodorovné konstrukce, které jsou doplněny o návrh strojní sestavy, návrh skladby filigránového stropu a podrobný časový plán realizace. Kvůli nárokům na kvalitu stavebního díla a bezpečnost při jeho výstavbě, jsou zařazeny kapitoly, které pojednávají o této problematice. Součástí této práce je také technická zpráva zařízení staveniště včetně jeho výkresu. V části, která dává prostor pro jiné zadání je zpracován například položkový rozpočet. Podkladem pro zpracování byla částečná projektová dokumentace.
The bachelor thesis deals with the realization of the upper gross construction of the apartment house in Jundrov. The content of the thesis is the technological regulations for vertical and horizontal constructions, a project of precast concrete ceiling panels and a detailed schedul. Because of its demands on quality of building construction and safety during building itself there are included parts dealing with this issue in the thesis. The thesis also contains a technical report of the construction site including its technical drawing. The part that deals with different assignment is drawn up for example item budget. The basis for the processing was the partial project documentation.
Description
Citation
VONS, M. Realizace hrubé stavby bytového domu v Jundrově [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO