Opensource řešení EET s evidencí skladu a portálem pro zákazníky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá studií webových technologií pro vývoj informačních systémů, analýzou požadavků, návrhem a implementací systému pro prodej zboží, který podporuje evidenci tržeb do EET, evidenci skladu a dále nabízí portál pro zákazníky sloužícího pro předání účtenek a zajištění podpory pomocí tiketovacího systému. Návrh systému vychází z již realizované pokladny a bude oproti ní pokročilejším a daleko univerzálnějším řešením. Aplikace je postavena na běžně dostupných a bezplatných technologiích, a to PHP7.1 s použitím frameworku Nette, CSS frameworku Bootstrap a knihovny jQuery. Velmi užitečnou funkcí pokladny je našeptávač produktů, který je založen na algoritmu Apriori. Našeptávač našeptává produkty na základě položek z akutálně otevřeného účtu a analýzy zakoupených položek z již realizovaných dokladů. Kompletní řešení bude následně uvolněno veřejnosti jako opensource, které dosud neexistuje.
The aim of this term project is to study web technologies for developing information systems, requirements analysis, a system design for selling goods which supports sales recording to electronic records of sales and stock recording. It also offers the customer portal for bills handover and customer support by a ticket system. The system design is based on already developed cash register and in comparison with it will be a more advanced and far more universal solution. The application is built on commonly available and free technologies, such as PHP 7.1 with Nette framework, CSS framework Bootstrap and jQuery. Very useful function of cash is the product suggester which is based on the Apriori algorithm. The suggester suggests products based on items from the actual opened bill and analysed receipts with previously purchased items. The complete solution will then be released to the public as an opensource, which does not exist yet.
Description
Citation
ŠVESTKA, J. Opensource řešení EET s evidencí skladu a portálem pro zákazníky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Lengál, Ph.D. (člen) Ing. Filip Orság, Ph.D. (člen) Doc. Ing. Ivan Polášek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-18
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm A. Otázky u obhajoby: Jak řešíte u našeptávače dopad změn zájmu o různé produkty v čase? Čeho si na vašem systému ceníte nejvíce a návrh a implementace čeho byla pro vás nejobtížnější?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO