Mobilní aplikace s prvky počítačového vidění

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Bakalářská práce popisuje vývoj mobilní aplikace pro načítání a vyřešení sudoku. Mobilní aplikace je určena pro operační systém android. Uživatel načte sudoku do aplikace tím, že sudoku vyfotí v novinách nebo časopise. Aplikace následně detekuje pozici sudoku na fotografii, rozpozná čísla v jednotlivých polích sudoku a umožní uživateli toto sudoku v mobilním telefonu vyřešit. Všechny nevyřešené sudoku, včetně nově nahraných, se v aplikaci ukládají, aby je uživatel mohl kdykoli dořešit.
Bachelor thesis describes development of mobile applications for loading and solving sudoku. Mobile application is developed for Android. The user loads a sudoku into the application by taking a picture of sudoku from a newspaper or a magazine. The application then detects the sudoku position in the photo, recognizes the numbers in each sudoku field and allows the user to solve the sudoku in the mobile phone. All unresolved sudoku, including newly uploaded, is stored in the application so that the user can solve it at any time.
Description
Citation
DYK, T. Mobilní aplikace s prvky počítačového vidění [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (místopředseda) Ing. Bohuslav Křena, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Martínek, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Michal Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázku oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm dobře (C) . Otázky u obhajoby: Proč jste aplikaci nezveřejnil na Google Play?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO