Hra Set pro Android

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem práce bylo vytvořit adaptaci karetní hry Set pro zařízení s operačním systémem Android. Požadovaná aplikace měla být jednoduchá na ovládání. Dalším požadavkem bylo, aby začínající uživatel nemusel znát pravidla hry předem, ale mohl se je naučit právě používáním této aplikace. Výsledkem je nativní aplikace pro Android s jednoduchým material designem. Její hlavní částí je hra na čas. V pochopení pravidel může novým uživatelům pomoci vysvětlení pravidel doplněné grafickými příklady nebo také výukový mód - tutoriál, při kterém lze stupňovat obtížnost a hráč si může kdykoli vyžádat nápovědu. Dokončení jedné hry trvá zhruba 3-10 minut (podle úrovně hráče), proto je hra ideální pro ukrácení dlouhé chvíle (např. při čekání na hromadnou dopravu).
The aim of this thesis was to create an adaptation of card game Set for Android devices. The application should be easy to use. Another purpose of the application is to help beginner users with understanding the game rules. The outcome is a native Android application using simple material design. The main part is a time game. There is also explanation of rules with some graphical examples. Tutorial mode provides more difficulty levels helping beginners to master the game. One game takes about 3-10 minutes (depending on players skills), therefore the game is good to make some boredom more pleasant (e.g. waiting for public transport).
Description
Citation
VLACH, A. Hra Set pro Android [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Jan Černocký (předseda) doc. Ing. Vladimír Drábek, CSc. (místopředseda) Ing. Jaroslav Rozman, Ph.D. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm "A". Otázky u obhajoby: Proč není aplikace v současné době na Google Play?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO