Refaktorizace síťového forenzního nástroje Netfox Detective

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práce pojednává o návrhových vzorech použitých v síťovém nástroji Netfox Detective. V práci je obsažena jejich analýza a identifikace problémů v jejich implementaci. Dále je popsána implementace unit testů a procesu jejich automatizace. Tato práce také obsahuje popis kontribuce nového kódu do projektu Netfox Detective.
This semestral thesis deals with usage of design patterns in  a network tool Netfox Detective. The thesis contains analysis and identification of issues regarding their implementation.  Also, a description of writing unit tests for a part of application is present and its automation. This thesis describes Netfox Detective contribution process as well.
Description
Citation
SLÁMOVÁ, H. Refaktorizace síťového forenzního nástroje Netfox Detective [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Tomáš Vojnar, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Jan M. Honzík, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Martin Čadík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Kořenek, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Smrčka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
Studentka nejprve prezentovala výsledky, kterých dosáhla v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Studentka následně odpověděla na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studentky na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " D ". Otázky u obhajoby: Kolik tříd jste skutečně refaktorovala? Jak navrhované změny akceptoval vedoucí práce?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO