Generátor vizitek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Vizitky sú stále dôležitou súčasťou komunikácie a používajú sa ako nosič základných údajov o svojom majiteľovi. Táto bakalárska práca sa zaoberá tvorbou internetovej aplikácie určenej pre generovanie vizitiek. Výstupom tejto aplikácie je PDF dokument obsahujúci sériu vytvorených vizitiek pripravených pre tlač.
Business cards are still an important part of communication and they are used as a carrier of basic information about their owner. This bachelor thesis deals with the development of the internet application used for business cards generation. The output of this application is a PDF document containing a set of created ready to print business cards.
Description
Citation
VAVRO, T. Generátor vizitek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Pavel Smrž, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Jaroš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Lukáš Holík, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Veselý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm "D". Otázky u obhajoby: V analýze dostupných programů a v kapitole o pokračování projektu zmiňujete možnost nahrání loga. Z jakých důvodů nebyla tato funkce implementována přímo do současné práce? Jak byste řešil případné typografické konflikty barevnosti loga a zvolené šablony/designu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO